top of page

ANIMASJON

3D - 2D - REKLAMEFILM

Det å skape en god animasjonsfilm krever god planlegging. Vi tar dere med på en spennende prossess som går over flere steg.

Vi starter med å ha en samtale hvor vi først og fremst får lære mer om deres bedrift og produkt samt hvilke målgrupper dere sikter dere inn mot. Samt en rekke andre spørsmål som vil hjelpe oss å lage en perfekt animasjonsfilm for dere. Etter samtalen kan vi gi dere et uforpliktende prisoverslag.

STEG #1

I steg to, starter vi prosessen med storyboard og manus, samt karakterskisser. Når manus og story er på plass får dere mulighet til å velge  mellom flere forskjellige voiceovers fra vår stemmebank. Vi kan tilby flere kjente voices.

STEG #2

I dette steget begynner vi med modelering av karakterer og scener. I denne prosessen vil dere få en rekke testrendere (bilder) av prosessen, slik at dere kan følge produksjonene hele veien, og komme med innspill og ønsker underveis.

STEG #3

STEG #4

Animasjon, bakgrunnsmusikk og stemmer blir lagt til slik at videoen begynner å komme til live. Her får dere også mulighet til å komme med innspill og ønsker underveis.

Levering av ferdig animasjon! Her får dere video i HD kvalitet, både komprimert og ukomprimert filformat. Klar for opplastning og visning. Vi kommer gjerne med tips og råd for hvordan du kan få din video mer synlig.

STEG #5

Av erfaring ligger pris på en animasjonsreklame på mellom 8000,- til 50 000,- NOK - ettersom hva som ønskes av lengde og innhold.

 

Dette inkluderer:

1x Musikklisens (500,- pr stk)
Lydeffekter

Ikke inkludert:

Voiceover stemmer, dette velges i steg 2, og kan variere i pris utifra hvilke voiceoverartister som ønskes.

 VOICEOVER STEMMEBANK 

Passord: powerbank18

 

bottom of page